Благодійна акція Телеканалу ДОМ для дітей Кожен Може - фото

Благодійна акція Телеканалу ДОМ для дітей "Кожен Може"

Державний телеканал "Дом" ініціює новорічну благодійну кампанію на підтримку дітей з інвалідністю з родин, що постраждали внаслідок збройного конфлікту на сході України, підопічних фонду "Кожен Може".

Щороку до новорічних свят ми даруємо найближчим людям та друзям цікаві подарунки. Часто це може бути щось, що б ми самі хотіли отримати в подарунок. Але є такі випадки, коли досить важко передбачити, що саме потрібно людині. Особливо якщо вона має певні особливості.

Напередодні Нового року та Різдва завжди хочеться зустріти й, головне, самому зробити невеличке диво — наприклад, презентувати подарунок тому, хто сам не може про себе подбати. І подарувати саме те, що буде вкрай необхідно цій людині.

Кого будемо вітати?

Дітей з інвалідностю з родин, постраждалих внаслідок збройного конфлікту на сході України. 

Що дійсно варто дарувати?

Курси реабілітації для дітей з тяжкою формою інвалідності. Вартість одного курсу реабілітації для дитини — від 25 000 грн.

Операційне втручання. Вартість оклюдера для операції на серці — близько 100 000 грн.

Підгузки для дитини з інвалідністю — від 2 000 грн.

Курс спеціального харчування для дитини з інвалідністю — від 10 000 грн.

Курс медикаментів для дитини з інвалідністю — від 15 000 грн.

Спеціальний стілець для дитини з ДЦП — від 18 000 грн.

Інвалідний візок для дитини з ДЦП — від 35 000 грн.

Крім допомоги у лікуванні та реабілітації, дітки також вимагають уваги та підтримки у соціалізації та адаптації в суспільстві.

Тому в межах акції телеканал "Дом" спільно з благодійним фондом "Кожен Може" здійснює збір коштів на подарункові сертифікати для батьків, щоб вони могли використати їх за призначенням.