Благодійні вечори українського кіно COLLETiVE FILM у Дубліні - фото

Благодійні вечори українського кіно COLLETiVE FILM у Дубліні

COLLETiVE FILM У Дубліні запускає Благодійні вечори українського кіно на підтримку фонду "Кожен Може"

COLLETiVE FILM, ірландська кіно команда , взяла на себе ініціативу з організації благодійних вечорів українського кіно, спрямованих на підтримку фонду "Кожен Може". Цей захід є проявом глибокої підтримки та солідарності у зусиллях надати допомогу під час нинішньої ситуації в Україні.

У рамках цієї благодійної ініціативи, COLLETiVE FILM влаштували перегляд українського фільму "Додому". Зібрані кошти від вхідних квитків будуть направлені на благодійні потреби підопічних фонду "Кожен Може". Організатори виражають вдячність усім, хто підтримує цю благородну справу та розповсюдження української культури.

Ця ініціатива не тільки відзначає активність українців у діаспорі, але й показує глобальну солідарність та бажання допомагати тим, хто опинився у складних обставинах. COLLETiVE FILM підкреслює важливість підтримки українського народу та його потреб в цей непростий час.

Фонд "Кожен Може" висловлює велику вдячність COLLETiVE FILM за їхню природжену солідарність та внесок у благодійну допомогу. Разом з міжнародними партнерами, ми продовжимо надавати підтримку тим, хто цього найбільше потребує.