Фонд «Кожен Може» запускає новий сайт. - фото

Фонд «Кожен Може» запускає новий сайт.

Благодійний фонд «Кожен Може» оголошує про запуск нового веб-сайту. Його ключовою функцією стала можливість оформити підписку на щомісячну благодійну допомогу, суму та цільове призначення якої визначає сам благодійник, а також опція разової допомоги.

Невеликі регулярні платежі, що будуть списуватися з карти благодійника, спрямують на допомогу дітям, людям похилого віку та лікарням. Для того, щоб статус підписки можна було легко змінити у будь-який момент, на сайті створили зручний особистий кабінет.

Ще одна новація сайту — благодійна платформа, на якій кожен бажаючий може організувати власний збір коштів для підопічних Фонду, користуючись будь-якою нагодою, як-то день народження, визначна дата чи челендж. Організатор кампанії матиме змогу запросити до участі у ній своїх друзів та колег, щоб разом зібрати необхідну суму.

«Ми щасливі, що нам вдалося зробити благодійність настільки ж простою, як підписка на сервіси в інтернеті, — говорить Пуцкова Марія, співзасновниця та операційна директорка фонду "Кожен Може". — Відтепер допомогти тим, хто потребує підтримки, дійсно може кожен. Користувачі мають змогу оформити підписку на будь-яку суму — навіть 100 гривень на місяць зроблять чиєсь життя трошки легшим».

Запрошуємо вас відвідати новий сайт фонду «Кожен Може». Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.