Зустріч в Міністерстві Охорони Здоров'я - фото

Зустріч в Міністерстві Охорони Здоров'я

Представники фонду "Кожен Може" взяли участь в неформальній зустрічі з нагоди Дня незалежності України, що відбулась в Міністерстві охорони здоровʼя.

Активісти благодійних фондів та неприбуткових громадських організацій, які працюють в медичній сфері, поспілкувались один з одним, з міністром Віктором Ляшко та співробітниками міністерства за круглим столом.

Приємно було побачити колег, з якими пліч о пліч ми робимо спільну справу вже девʼять років і також познайомитися з новими потужними організаціями, які створені з моменту повномасштабного вторгнення в Україну.

Фонд “Кожен Може” системно підтримує лікарні в Україні: закуповує медичне обладнання для діагностики та операцій, витратні матеріали, матеріали для лабораторних досліджень медичні товари та засоби індивідуального захисту для медиків, сплачує ремонт медичного обладнання.

Це витрати, які не покриваються бюджетним коштом. Обладнання, яке фонд системно передає в реанімації підопічних дитячих лікарень допомагає рятувати тисячі дитячих життів.

Дякуємо всім учасникам та організаторам заходу. Адже в цей складний для нашої країни час, такі особисті зустрічі дуже важливі. Вони мотивують до реалізації великих спільних проєктів задля нашої перемоги.